loader image

Residentie BoomGaard

17 BEN appartementen

Het centraal gelegen appartementsgebouw bestaat uit 17 BEN-appartementen met 1-2-3 slaapkamers met zicht op het park. De gelijkvloersappartementen beschikken over een privétuin en terras en de appartementen op de verdiepingen zijn voorzien van ruime terrassen en balkons met zicht op het park. De terrassen zijn toegankelijk via grote schuiframen. De hoge plafonds en hoge ramen zorgen voor veel lichtinval met een ruimtelijk gevoel in de appartementen. Vanop de terrassen kan u genieten van de rust en het aangelegde park.

Door de inplanting van 2 inkomhallen, die allen voorzien zijn van een lift en videofonie, is het aantal appartementen dat toegankelijk is via dezelfde inkomhal eerder beperkt. Dit verhoogt het wooncomfort en de privacy. Alle liftinstallaties zijn toegankelijk via de ondergrondse parkeergarage.

Tevens zijn alle appartementen voorzien van alle moderne technieken zoals systeem C+ smartzone voor de ventilatie en vloerverwarming. Deze staan garant voor een laag energieverbruik, kenmerkend voor BEN-appartementen. Om te voldoen aan de BEN-norm zijn sommige appartementen voorzien van zonnepanelen.

De privéweg van het project geeft ontsluiting via het Molenveld en geeft direct toegang tot de ondergronds parkeergarage waarvan de inrit zich vooraan in het appartementsgebouw bevindt zodat gemotoriseerd verkeer zeer beperkt is. Aan de overzijde van het appartementsgebouw bevinden zich de fietsenberging en bezoekersparkings. Ook verder binnen het project zijn nog extra bezoekersparkings voorzien. De wegenis en de parkings zullen worden aangelegd en aangeplant door LWRSN BV volgens het ontwerp van de tuinarchitecte en landmeter.

Bij een tijdige aankoop heeft u de mogelijkheid uw appartement volledig af te werken naar uw eigen smaak en wensen in samenspraak met de bouwheer.

LWRSN is reeds jaren actief als ontwikkelaar van kwalitatieve en stijlvolle woonprojecten waarbij de bouwwerken worden uitgevoerd door geregistreerde aannemers, die rechtstreeks en persoonlijk worden vastgelegd door LWRSN. Tijdens de gehele bouwfase voert LWRSN een eigen bouwcoördinatie met een direct contact met alle aannemers om een totaal en continue toezicht te garanderen.

Daarenboven worden de bouwwerken ook opgevolgd door de architect en ingenieur stabiliteit onder de wettelijke 10 jarige aansprakelijkheid.

De aankoop wordt 100% gewaarborgd door de voltooiingswaarborg Wet Breyne, afgeleverd door een erkende bank.

Tijdens de volledige realisatie van het project kan u rekenen op een persoonlijke begeleiding door de ontwikkelaar en een transparante en open communicatie.

De stijlvolle en tijdloze architectuur in combinatie met de strategische ligging in het groen verzekeren een aangenaam wooncomfort en een duurzame investering op lange termijn.

In het Molenveld te Balen, centraal gelegen tussen de kerk en het gemeentehuis en op wandelafstand van het centrum, realiseert LWRSN BV een prachtig, duurzaam BEN-nieuwbouwproject bestaande uit 8 woningen met garage en/of parking en 17 appartementen met 23 ondergrondse parkeergarages en 17 bergingen.
Het project bevindt zich in een park van 6.000m² dat volledig wordt aangeplant door LWRSN BV volgens het ontwerp van een tuinarchitecte en waarbij het bestaande bomenbestand aan de zijde van het Molenveld zoveel mogelijk bewaard blijft zodat u onmiddellijk het parkgevoel kan ervaren. Via het wandelpad kan u in alle rust genieten van de omgeving.
De inplanting van de gebouwen volgens stijlvolle, tijdloze architectuur die gebouwd worden met klassieke materialen in combinatie met het park geven dit project een unieke harmonieuze uitstraling waar u in alle rust kan genieten en wonen.

Voor meer informatie betreffende prijzen, lastenboeken en verkoopplannen verwijzen wij u graag naar de door ons geselecteerde makelaars.