loader image

Woonerf MolenVeld

8 BEN woningen E20

Aan het centraal aangelegde plein langs het park worden 8 charmante BEN-woningen gebouwd met E-peil E20 voor een laag energieverbruik. De ruime BEN-woningen met 3 slaapkamers en een vaste trap naar de zolder worden gebouwd met kwaliteitsvolle materialen en hoogwaardige afwerking en zijn voorzien van systeem C+ smartzone voor de ventilatie en zonnepanelen. De gasvrije BEN-woningen worden verwarmd met een warmtepomp met vloerverwarming.

De halfopen woningen zijn voorzien van een garage (1 en 4) of carport (5 en 8). De tussenliggende woningen 2 en 3 zijn voorzien van een inpandige garage en de tussenliggende woningen 6 en 7 hebben een parkeerplaats voor de woning (cfr. inplantingsplan). Uw bezoekers kunnen parkeren op de voorziene bezoekersparkings vooraan of langs het plein.

Naast voetgangers en fietsers kunnen enkel bewoners en bezoekers met gemotoriseerde voertuigen gebruik kunnen maken van de privéweg. Dit maakt dat het rustig vertoeven is op het woonerf. De woningen geven zowel langs de voorzijde als achterzijde uit op een oase van groen. De omheinde tuinen zijn voorzien van een terras en zijn via het kruiwagenpad langs de achterzijde toegankelijk.

Bij een tijdige aankoop heeft u de mogelijkheid de woning volledig af te werken naar uw eigen smaak en wensen in samenspraak met de bouwheer.

LWRSN is reeds jaren actief als ontwikkelaar van kwalitatieve en stijlvolle woonprojecten waarbij de bouwwerken worden uitgevoerd door geregistreerde aannemers, die rechtstreeks en persoonlijk worden vastgelegd door LWRSN. Tijdens de gehele bouwfase voert LWRSN een eigen bouwcoördinatie met een direct contact met alle aannemers om een totaal en continue toezicht te garanderen.

Daarenboven worden de bouwwerken ook opgevolgd door de architect en ingenieur stabiliteit onder de wettelijke 10 jarige aansprakelijkheid.

De aankoop wordt 100% gewaarborgd door de voltooiingswaarborg Wet Breyne, afgeleverd door een erkende bank.

Tijdens de volledige realisatie van het project kan u rekenen op een persoonlijke begeleiding door de ontwikkelaar en een transparante en open communicatie.

De stijlvolle en tijdloze architectuur in combinatie met de strategische ligging verzekeren een aangenaam wooncomfort en een duurzame investering op lange termijn.

 

 

In het Molenveld te Balen, centraal gelegen tussen de kerk en het gemeentehuis en op wandelafstand van het centrum, realiseert LWRSN BV een prachtig, duurzaam BEN-nieuwbouwproject bestaande uit 8 woningen met garage en/of parking en 17 appartementen met 23 ondergrondse parkeergarages en 17 bergingen.
Het project bevindt zich in een park van 6.000m² dat volledig wordt aangeplant door LWRSN BV volgens het ontwerp van een tuinarchitecte en waarbij het bestaande bomenbestand aan de zijde van het Molenveld zoveel mogelijk bewaard blijft zodat u onmiddellijk het parkgevoel kan ervaren. Via het wandelpad kan u in alle rust genieten van de omgeving.
De inplanting van de gebouwen volgens stijlvolle, tijdloze architectuur die gebouwd worden met klassieke materialen in combinatie met het park geven dit project een unieke harmonieuze uitstraling waar u in alle rust kan genieten en wonen.

Voor meer informatie betreffende prijzen, lastenboeken en verkoopplannen verwijzen wij u graag naar de door ons geselecteerde makelaars.